Më në fund tregon Albiosi: Ja pse kam qajtë

Albiosi dhe Kreshniku kanë biseduar mes vete. Kershniku thotë që të tregoj Albiosi se a është shpifës. Albiosi thotë se ka qef me ra në vëmendje dhe të përfolet...

Albiosi dhe Kreshniku kanë biseduar mes vete.

Kershniku thotë që të tregoj Albiosi se a është shpifës.

Albiosi thotë se ka qef me ra në vëmendje dhe të përfolet me të.

Albiosi thotë se nuk aktron.

Ai shprehet se këtë javë ka shpërthyer dhe ka luajtur lojërat e veta, teksa tregon se pse ka qajtë.

Këto fjalë Albiosi i flet ne emër të një analisti për të.

Shihni pamjet.

Temat
Showbiz

Të afërta