Historia e trishtueshme/ Filloreta: Kena jetu 3 vjet pa rrymë, djalit ia ndërrojsha gipsin me qiri

Në rrëfimin e saj, Filloreta tregon se 11 vjet ka jetu së bashku me burrin, me të cilin pastaj është nda, për shkak të dhunës. Ai ka ushtruar dhunë...

Në rrëfimin e saj, Filloreta tregon se 11 vjet ka jetu së bashku me burrin, me të cilin pastaj është nda, për shkak të dhunës.

Ai ka ushtruar dhunë të vazhdueshme ndaj Filloretës, por kjo e fundit thotë se ka qëndru me shpresë, që mos po bëhet
mirë, pasi që edhe fëmijët e vegjël dhe nuk ka dashur të ndahet.

Por, më vonë thotë e ka kuptuar se ka humbur shumë që ka qëndruar 11 vjet.

Prej fillimit thotë që është martu, ai ka ushtru dhunë ndaj saj.

Shkurta kërkon të i thuhet emri publikisht burrit të saj, që mos ta merr asnjë grua tjetër.

Ndërsa, Filloreta tregon se 3 vjet nuk kanë pasur rrymë, djalit të saj është dashur që gipsin në këmbë të ia ndërron me qiri.

Temat
Lajme

Të afërta