Greku kallëzon për përvojat e tij me gjin dhe sehire – ja si i këndoi hoxha Kuran

Greku pas prankut, ka treguar se qysh i kanë ba magji. Ai thotë se një femër i ka ba për mos me u nda prej saj. Ai thotë se...

Greku pas prankut, ka treguar se qysh i kanë ba magji.

Ai thotë se një femër i ka ba për mos me u nda prej saj.

Ai thotë se ka shkua jashtë, dhe kur të jesh larg ato dobësohen.

Ai tregon se një hoxhë nga Shkupi i ka këndu me sure e Kuran.

Greku thotë se hoxha i ka kënduar rreth një orë Kuran.

Sipas tij, atë që bëri hoxha e ka pa pastaj në video.

Pas kësaj, ai tregon se është dëgjuar një zë e një femre.

Shihni videon më poshtë.

Temat
LajmeShowbiz

Të afërta