“Nuk e ke idenë sa të dua” – Igli tranohet mas Krisë

Igli dhe Kri kanë biseduar mes vete. Igli thotë se e ka pasur seriozisht që të largohet. Ai thotë se tash ka ndryshuar. Igli thotë e sata herë është...

Igli dhe Kri kanë biseduar mes vete.

Igli thotë se e ka pasur seriozisht që të largohet.

Ai thotë se tash ka ndryshuar.

Igli thotë e sata herë është kjo?

Igli thotë se kjo ishte serioze dhe i betohet në familje.

“Nuk e ke idene sa të dua”, i shprehet Igli Krisë.

Shihni videon për të kuptuar më shumë.

Temat
Showbiz

Të afërta