Shkurta: Nuk martohem me Arditin pa dal nëpër klube

Shkurta teksa bisedonte me banorët ka folur edhe për dasmën e saj. Ajo thotë se nuk bën dasëm pa tubana. Ajo përmend edhe clubet. Thotë se është e re,...

Shkurta teksa bisedonte me banorët ka folur edhe për dasmën e saj.

Ajo thotë se nuk bën dasëm pa tubana.

Ajo përmend edhe clubet.

Thotë se është e re, 20 vjeçare dhe dëshiron që të shkojë clubeve.

Shihni bisedën më poshtë kur flasin për dasëm.

Temat
Showbiz

Të afërta