Luani lë shtëpinë e It’s My Home, del dhe bashkohet me Dodon

Luani është banori i radhës i cili ka lëshuar shtëpinë e It’s My Home. Ai nuk ka dal nga publikuar, por nga dëshira e tij. E dëshira e tij,...

Luani është banori i radhës i cili ka lëshuar shtëpinë e It’s My Home.

Ai nuk ka dal nga publikuar, por nga dëshira e tij.

E dëshira e tij, ishte që të dalë jashtë dhe të takohet me Dodon.

Ata janë puthur live ku kanë shprehuar hapur se duan njëri tjetrin.

Temat
Showbiz

Të afërta