Leta: Prej fëmijëve n’familje unë kom qëllu pa fat

Banorja e It’s My Home, Leta ka biseduar me Elmedinën për fatin e saj. Ajo shprehet se prej fëmijëve në familjen e saj, ajo është e pa fat. Kujtojmë...

Banorja e It’s My Home, Leta ka biseduar me Elmedinën për fatin e saj.

Ajo shprehet se prej fëmijëve në familjen e saj, ajo është e pa fat.

Kujtojmë se Leta është nën e dy fëmijëve, dhe e ndarë nga burri i saj.

Ajo ka hyrë në këtë emision për të fituar banesën.

Leta së bashku me motrën, kanë një synim të përbashkët.

Ato shpresojnë të fitojnë shpërblimin kryesor, që është një banesë, për të jetuar me dy fëmijët e saj, të cilët i kanë dhënë kurajo për të vazhduar misionin e saj.

Temat
Showbiz

Të afërta