Fëmijët i bëjnë surprizë Filloretes, ajo dhe motra shpërthejnë në lot

Filloreta është surprizua nga fëmijet e saj. Në Prime e It’s My Home, asaj i është bërë një surprizë fantastike. Fëmijët i kanë bërë një video asaj. Ata kanë...

Filloreta është surprizua nga fëmijet e saj.

Në Prime e It’s My Home, asaj i është bërë një surprizë fantastike.

Fëmijët i kanë bërë një video asaj.

Ata kanë treguar se janë mirë, dhe se nëna e tyre ka hy në It’s My Home, për të fituar një banesë, siç thonë ata për kushte më të mira.

Shihni videon emocionuese që bëri të gjithë të qajnë.

Temat
Lajme

Të afërta