“Nuk m’ka jep pare as me kontrollu djalin e sëmurë” Banorja e re rrëfen për ish-burrin

Banorja e rë në It’s My Home, e cila është nënë e dy fëmijëe është rrëfyer para Iglit për vështirësitë e saj. Ajo tregon se ka synim ta lëshoj...

Banorja e rë në It’s My Home, e cila është nënë e dy fëmijëe është rrëfyer para Iglit për vështirësitë e saj.

Ajo tregon se ka synim ta lëshoj Kosovën.

Banorja e re thotë se bashkëshorti ka pas detyrim me ia jap 300 euro në muaj për dy fëmijët, ndërsa shton se duke ia ditur kushtet i ka thënë se vetëm 150 me ia dhanë.

Banorja tregon se 11 vite ka qenë bashkë me ish-bashkëshortin e saj.

“Qysh e marrke rrogën, paret në xhep i majke dhe unë kisha kontrolla për djalë e u detyrojsha familjen time me thirrë për mos me ia uhmb kontrollën djalit”, tregon banorja.

Më poshtë rërfimi i plotë:

Temat
Lajme

Të afërta