“Ish-burri ka ushtru dhunë në mu” Banorja e re kallxon historinë e tmerrshme

Banorja e rë në It’s My Home, ka vazhduar me rrëfimin e tmerrshëm se çka ka përjetu ajo nga ish-bashkëshorti i saj. Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe...

Banorja e rë në It’s My Home, ka vazhduar me rrëfimin e tmerrshëm se çka ka përjetu ajo nga ish-bashkëshorti i saj.

Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe para Iglit ka treguar për vështirësitë e saj.

Ajo tregon se qysh ka ardhë puna për ndarjen e tyre.

Ajo shprehet se pasi ka ushtruar dhunë kishte frikë që mos po ndodh pastaj ndonjë gjë tjetër.

Mos ndoshta vëllezërit e saj po i bëjnë diçka atij…

“Frikën e kam pas shumë”, thotë ajo.

Banorja tregon se qysh janë divorcuar.

Tutje ajo ka rrëfyer se si e ka rrahur ish-bashkëshorti.

Temat
Lajme

Të afërta