Shkurta dhe Elmedina kënaqen në banjo!

Shkurta dhe Elmedina kanë shijuar tushin e tyre!

Ato gjatë kohës sa ishin në banjo, përveç ujit të ngrohtë, janë ndie të ngrohta edhe me këndim!

Për disa minuta sa ishin duke u pastrua, ato kanë kënduar pa ndalur.

Kështu që, për publikun që ishin duke e përcjellë tushin e tyre, ishte një kënaqësi.

Shihni videon e tyre dhe momentet e kënaqësisë në banjo.

Temat
Showbiz

Të afërta