Magi i tranon Arditin e Shkurten

“Ju dy jeni n’lidhje”, kështu është shprehur Magi për Arditin e Shkurtën. Ky koment i saj bëri që të reagon Arditi. Ai i tha që mos të paragjykon, pasi...

“Ju dy jeni n’lidhje”, kështu është shprehur Magi për Arditin e Shkurtën.

Ky koment i saj bëri që të reagon Arditi.

Ai i tha që mos të paragjykon, pasi që nuk janë në lidhje dhe se nuk dihet a do të jenë, a jo.

Mos fol palidhje shprehet Arditi, derisa Magi thotë se kjo vërehet.

Më pas ndërhyu edhe Shkurta.

Se çfarë ndodhi pastaj shikojeni videon.

Temat
Showbiz

Të afërta