Shpërthejnë Shkurta dhe Elmedina, puthen para banorëve në It’s My Home

Shkurta dhe Elmedina kanë shpërthyer brenda Shtëpisë It’s My Home. Ato janë puthur para banorëve në oborrin e shtëpisë. Të pranishëm aty ishin Greku, Arditi dhe Igli. Pas puthjes...

Shkurta dhe Elmedina kanë shpërthyer brenda Shtëpisë It’s My Home.

Ato janë puthur para banorëve në oborrin e shtëpisë.

Të pranishëm aty ishin Greku, Arditi dhe Igli.

Pas puthjes së shkëmbyer, Greku tha ‘ju hangt dreqi’.

Pas puthjes ato edhe janë prekur njëra me tjetrën.

Shihni videon më poshtë, ku tregon se çfarë ndodhi mes tyre.

Temat
Showbiz

Të afërta