Albiosi: Unë s’boj treshe me Iglin e Krinë, s’jom asi

Një deklaratë të befaishme e ka bërë Albiosi në shtëpinë It’s My Home. Derisa ishte me Iglin dhe Krinë në oborrin e shtëpisë, nga regjia i kërkojnë që të...

Një deklaratë të befaishme e ka bërë Albiosi në shtëpinë It’s My Home.

Derisa ishte me Iglin dhe Krinë në oborrin e shtëpisë, nga regjia i kërkojnë që të çohet nga aty dhe të futet brenda.

Albiosi mendon që i thanë diçka tjetër dhe thotë se nuk bën treshe.

Kjo bëri të qeshin Kria dhe Igli.

Shihni videon e më poshtë se çfarë ndodhi pastaj.

Temat
Showbiz

Të afërta