Valoni ia bjen surprizën Albiosit për ditëlindje

Atmosfera në It’s My Home, shpeshherë kalon nga debatet e ashpra në atmosferë festive. Një gjë e tillë ndodhi për ditëlindjen e Albiosit. Valoni e surprizoi Albiosin për ditën...

Atmosfera në It’s My Home, shpeshherë kalon nga debatet e ashpra në atmosferë festive.

Një gjë e tillë ndodhi për ditëlindjen e Albiosit.

Valoni e surprizoi Albiosin për ditën e lindjes së tij.

Se çfarë ndodhi, kush ia bëri këtë surprizë Albiosit dhe çfarë i sollën, shikojeni videon e mëposhtme:

Temat
Showbiz

Të afërta