Reperja e re Ariona, lanson këngën solo “Helem”

Një tjetër repere i është bashkuar tregut muzikor, e cila tashmë ka lanasur një projekt muzikor. Bëhet fjalë për Ariona Xhaferi, e cila ka lansuar këngën “Helem” të cilën...

Një tjetër repere i është bashkuar tregut muzikor, e cila tashmë ka lanasur një projekt muzikor.

Bëhet fjalë për Ariona Xhaferi, e cila ka lansuar këngën “Helem” të cilën ka kohë që e kishte paralajmëruar.

Tekstin dhe melodin e këngës e ka bërë vet reperja, ndërsa për instrumentalin është përkujdesur DORANTBEATS.

Temat
Showbiz

Të afërta