Vulin me deklaratë shokuese: E tërë bota po e armatos Kosovën

Ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vulin për Tv Pink tha se “territori i Kosovës është nën administrimin e detyrueshëm të OKB-së dhe është burimi më i madh i paqëndrueshmërisë...

Ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vulin për Tv Pink tha se “territori i Kosovës është nën administrimin e detyrueshëm të OKB-së dhe është burimi më i madh i paqëndrueshmërisë në rajon.

Vulin tha se Kosova po armatoset nga e gjithë bota, e që sipas tij paraqet “një problem serioz të sigurisë”.

Ai theksoi se armatosja e Prishtinës po vazhdon,” edhe pse vendet e NATO-s nuk nuk bien dakord për forcat e armatosura të Kosovës mund të rriten në ushtri”.

Temat
Lajme

Të afërta