Ja sa miliona është pasuria e Rita Orës

Këngëtarja amerikano-shqiptare rangohet në listën e muzikantëve të rinj më të pasur në Mbretërinë e Bashkuar edhe pse ajo ka publikuar vetëm një album. Këngëtarja e hitit “Anywhere” vetëm...

Këngëtarja amerikano-shqiptare rangohet në listën e muzikantëve të rinj më të pasur në Mbretërinë e Bashkuar edhe pse ajo ka publikuar vetëm një album.

Këngëtarja e hitit “Anywhere” vetëm 27 vjeçare, pasuria e së cilës është 16 milionë funte ose 18 milionë euro listohet në listën e pasurve “The Sunday Times Rich List”.

Aktorja e filmit “Fifty Shades Freed” ka kontrata shumë fitimprurëse me brendin Adidas dhe DKNY.

Temat
Showbiz

Të afërta