Çfarë nuk kanë të përbashkët Gëzimja dhe Hamza, zbulojeni tani

Muajt e fundit janë çifti që po qëndrojnë në krye të faqes rozë. Dasma e tyre ishte një event madhështorë, andaj një kohë të gjatë qëndroi në veshin e...

Muajt e fundit janë çifti që po qëndrojnë në krye të faqes rozë.

Dasma e tyre ishte një event madhështorë, andaj një kohë të gjatë qëndroi në veshin e të gjithëve, shkruan “Kosovarja”.

Këto ditë dyshja po shijojnë muajin e mjaltit, në vendin më përallorë.

E, nga atje për njdekësit e tyre po ndajnë imazhe të ndryshme.

Me një vend madhështorë nuk po mungon as madhështia e tyre fizike.

Mirëpo, diçka që po i dallon Gëzimen dhe Hamzën është pesha trupore e tyre.

Hamza me kilogramë të shumtë ndërsa nusja e tij një trup me linja trupore që rrall kush I ka.

Por, mbi të gjitha e rëndësishme dashuria apo jo?

Temat
Showbiz

Të afërta