Shokon deputetja Duda Balje: Ky është politikani shqiptar që më pëlqen

Dude Balje është përfaqësuesja e komunitetit boshnjak në Kosovë, që cilësohet gjërësisht nga mediat e atjeshme si deputetja më e bukur për shkak të formave të saj fizike. Në...

Dude Balje është përfaqësuesja e komunitetit boshnjak në Kosovë, që cilësohet gjërësisht nga mediat e atjeshme si deputetja më e bukur për shkak të formave të saj fizike. Në studion e emisionit ‘Provokacija’, nëna e tre fëmijëve u shpreh se Edi Rama është politikani në Shqipëri që pëlqen më shumë. Arsyeja: Vishet bukur!

“Edi Rama, veç për gardin. Unë nuk jam kompetent për ta vendos, por zoti Rama gjithmonë ka përkrah Kosovën dhe unë gjithmonë pëlqej gardin. Sa e kam pasur mundësinë për ta përcjellë më pëlqen shumë. Në Kosovë nuk mundem të zgjedh një person. Unë jam me mandat të tretë deputete dhe kam pasur mundësinë të punoj me secilën parti të madhe. Unë kam pasur edhe respekt. Edhe tani me kryeministër dhe kur ka pasur kryeministër LDK dhe PDK, mirë kemi kaluar”, deklaroi Duda Balje.

Temat
Showbiz

Të afërta