Mendoi se po i propozonte i dashuri, çfarë i ndodhë nuk do ta besoni (Video)

Cliffton ishte më së i vendosur dhe i gatshëm që t’i propozojë martesë të dashurës së tij prej shumë vitesh dhe atë në një mënyrë deri më tash të...

Cliffton ishte më së i vendosur dhe i gatshëm që t’i propozojë martesë të dashurës së tij prej shumë vitesh dhe atë në një mënyrë deri më tash të paparë.
Kishte kohë që e dinte se kjo do të ndodhë në Disneyland dhe atë para pallatit të të Përhiturës, sepse ajo është fanse e vërtetë e personazheve.

Por atë ditë ai ka ftuar edhe mysafirë të veçantë – familjen e saj.

Ajo nuk kishte haber për këtë, sepse mu prej tyre dëshironte që ta kërkojë dorën e vajzës së tyre.

Pasi që ka thënë “Po” e tëra e gëzuar, i ka thirrur prindërit në telefon për t’ua treguar lajmin, ndonëse ata tërë kohën fshehtas e kanë vështruar tërë situatën.

Reagimi i vërtetë ka pasuar pasi që i fejuari i ka thënë të kthehet, e me atë rast ajo i ka parë prindërit.

Ka rënë në dysheme dhe nuk ia ka dalë t’i fshehë as lotës as emocionet. Ky vërtet është përkufizimi i dashurisë së vërtetë.

Temat
Fun

Të afërta