Adelina Tahiri kopje e nënës së saj

Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri, është qendër e vëmendjes rreth jetës lukzose që ajo bënë. Edhe pse kohën e fundit është pasive në karrierën e saj, ajo më shumë...

Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri, është qendër e vëmendjes rreth jetës lukzose që ajo bënë.

Edhe pse kohën e fundit është pasive në karrierën e saj, ajo më shumë është fokusuar vetëm tek familja duke shfrytëzuar ditët në pushime e shetitje të shumta, shkruan “Kosovarja”.

Publikimet e saj të njëpasnjëshme në rrjetin social Instagram, e vërtetojnë që Adelina është e rrethuar me gjëra firmato.

Elegancën dhe stilin, Adelina shihet që e posedon nga nëna e saj.

Kjo foto e dëshmon ngjashmërine e tyre.

Temat
Showbiz

Të afërta