Kameramani nuk i ndahet gjoksit të modeles serbe (VIDEO) +18

Një kameraman i një televizioni të mediave të huaja, nuk mund t’i ndante dot sytë modeles serbe Soraja Vuçeliq. Megjithatë lëre që nuk i largonte sytë e tij nga...

Një kameraman i një televizioni të mediave të huaja, nuk mund t’i ndante dot sytë modeles serbe Soraja Vuçeliq.

Megjithatë lëre që nuk i largonte sytë e tij nga ajo por edhe kamerën me të cilën ushtron profesionin e tij, fokusoi pikërisht në gjinjt e modeles serbe, i cili dhe nuk ishte i përmasave të zakonshme.

Derisa serbja 30 vjeçare ishte shfaqur në qilimin e kuq me rastin e një ndeje të organizuar nga një kompani e modelimit, kameramani e pati të pamundur t’iu ndahej pamjeve që po e shoqëronin përballë.

Kameramani identiteti i të cilit nuk është zbuluar, madje përulet që të mund të kap në fokus pjesët e gjoksit të Sorajas, pamje të cilat mund t’i gjeni në videon e publikuar më poshtë:

Temat
Showbiz

Të afërta