Ja përse nuk harrohet dashuria e parë

Ja disa arsye përse dashuria e parë mbetet e paharrueshme. 1. Dashuria e parë është e fuqishme, pasi ti ndjen për herë të parë disa flutura në stomak dhe...

Ja disa arsye përse dashuria e parë mbetet e paharrueshme.

1. Dashuria e parë është e fuqishme, pasi ti ndjen për herë të parë disa flutura në stomak dhe që të rreh zemra fort, madje të shkon gjaku në fund të këmbëve kur e sheh atë.

2. Të thyehet zemra për herë të parë, por kjo ka të bukurën e vetë.

3. Është dashuria më e sinqertë dhe më e pafajshme që përjeton.

4. Nuk ndaheni nga dashuria e parë se kështu vendosni ju, por janë rrethanat që kanë vendosur këtë gjë.
5. Dashuria e parë ju ndryshon totalisht.

6. Sepse ajo është dashuria e parë e ndodh vetëm njëherë.

Temat
Fun

Të afërta