Avokati më i suksesshëm në Kosovë, Besnik Berisha – tregon sekretin e suksesit (Video)

I ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan” ishte avokati i njohur Besnik Berisha. Berisha, përveqse një avokat i suksesshëm, ka qenë edhe pjesë e kabinetit të Qeverisë Mustafa,...

I ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan” ishte avokati i njohur Besnik Berisha.

Berisha, përveqse një avokat i suksesshëm, ka qenë edhe pjesë e kabinetit të Qeverisë Mustafa, si këshilltar i ish-kryeministrit, Isa Mustafa.

Ai tregoi se cili është rasti që nuk do ta merrte përsipër asnjëherë dhe cilat janë arsyet e tij.

Poashtu Besniku tregoi rrugën e tij drejt suksesit.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetLajmePërrallë me TupanValaMala ShowVend

Të afërta