Ngjashmëritë e këtyre dy këngëtareve

Ngjashmëritë e këtyre dy këngëtareve janë evidente, sidomos në stilin e muzikës , videoklipit, vokalit, por nuk mundemi të themi se nuk kanë ngjashmëri në stil të muzikës edhe vokalin e shkëlqyer që kanë dy këngëtarët.

Dy këngëtaret famshem kan thuaj se një stil të muzikës dhe Video ka ngjajshmëri bëhet fjalë për Videoklipin “LOVE ME” të cilen ësht gjiruar në qytetin më të bukur në Kosovë Prizren.

Elvana Gjata ka një audiencë të madhe, sidomos pas karierës të sajë si këngtare e famshme International edhe Valton Krasniqi është një këngëtare i shkëlqyer me vokalin dhe Këngët e tij.

Temat
Showbiz

Të afërta