Së bashku peshojnë 350 kg, asnjë taksist nuk dëshiron t’i ketë në veturë

Çifti i zemëruar nga Birmingham, pesha e kombinuar e të cilit ishte mbresëlënëse £ 350, u gjendën në listën e zezë të kompanive të taksive që vendosën të mos...

Çifti i zemëruar nga Birmingham, pesha e kombinuar e të cilit ishte mbresëlënëse £ 350, u gjendën në listën e zezë të kompanive të taksive që vendosën të mos ti bartnin me taksitë e tyre.

Thuhet se i riu Marcus Edwards (29) me peshën e tij prej rreth 230 kg e prishi balancin e dy taksive.

Çifti e thirri një taksi, por nga qendra e thirrjes Centrex Cars ata morën informacion se nuk kishte automjete të lira. Ishte e çuditshme për ta, kështu që të nesërmen ata vendosën të kontrollonin se çfarë po ndodhte. Më pas, ata i njoftuan ata se nuk mund të ofronin një shërbim mallrash në të ardhmen, sepse i riu i kishte dëmtuar dy automjetet e tyre me peshën e tyre, shpjeguan ata.

E dashura e tij, Taylor Faulkner , i cili ka 120 kilogram thotë se po vuan nga epilepsia, mbeti e habitur nga pyetja e kompanisë në taksi, duke menduar se ai po bënte shaka.

“Por ai ishte serioz, ai më tha se ne do të përdorim shërbimet e disa kompanive të tjera të taksive në të ardhmen,” tha ajo. Çifti beson se kompanitë taksi po diskriminojnë për madhësinë e tyre dhe u kërkojnë atyre të vazhdojnë t’u sigurojnë atyre një shërbim taksi.

Edwards diagnostikohet me obezitet, këmbët plot celulit, ka probleme me lëngjet trupore dhe mpiksjen e gjakut në mushkëri dhe zemër.

Temat
Fun

Të afërta