Çfarë mund t’ju ndodhë nëse tri herë në javë bëni dashuri

Kur flitet për seksin, sado që të keni përvojë në atë fushë, me siguri ekzistojnë disa fakte të cilat nuk i dini… Mbase për disa sosh keni dëgjuar, mirëpo...

Kur flitet për seksin, sado që të keni përvojë në atë fushë, me siguri ekzistojnë disa fakte të cilat nuk i dini… Mbase për disa sosh keni dëgjuar, mirëpo me siguri ekzistojnë edhe sosh, të cilat do t’ju befasojnë…
Njerëzit të cilët mesatarisht bëjnë dashuri tri herë në javë duken edhe deri në shtat vjet më të rinj.

Femrat të cilat nuk kanë partnerë më shumë interesohen për meshkujt e martuar sesa për ata të lirë.

58 për qind e meshkujve dhe e femrave të cilët rregullisht shohin filma erotikë me partnerin e vet janë më të lirë sa i përket seksit dhe më lehtë e kënaqin partnerin e tyre.

Çiftet të cilat rregullisht përkëdhelen kanë tetë herë më pak shanse të bien në depresion sesa çiftet të cilët, p.sh., puthen vetëm gjatë marrëdhënies seksuale.

53 për qind e femrave së paku njëherë kanë përdorur vibratorin.

Femrat të cilat ushtrojnë rregullisht kanë qarkullim gjaku më të mirë edhe në rajonin e gjenitaleve, andaj vetvetiu janë të kënaqura me jetën seksuale.

Bartja e këpucëve me taka prej 10 cm forcon muskujt e komblikut, gjë që do të thotë që femrat të cilat shpesh mbathin këpucë me taka më lehtë përjetojnë orgazmën.

Femrat të cilat rregullisht masturbojnë gjithashtu më lehtë arrijnë orgazmën me rastin e marrëdhënieve seksuale.

Hulumtimi global ka treguar se si austriakët më së shumti praktikojnë seksin oral. Gjermanët janë treguar dashnorët më të këqij kur është fjala për shkathtësitë seksuale.

Çiftet të cilët në dhomën e gjumit kanë televizor mesatarisht bëjnë dashuri 50 për qind më shumë se sa çiftet të cilët në dhomë gjumi nuk kanë televizor.

Ekspertët konstatojnë që seksi i rregullt ndihmon në luftën kundër migrenës.

Temat
Fun

Të afërta