Learta me kunatë del për të vallëzuar, shikoni çka bën Drita!

Drita Jakupi është nëna e Leartës, rejës së Shyhretes. Të dyja ato janë shumë të njohur tashmë për publikun, shkruan ORAvip. Ato janë mjaftë aktive në rrjetet sociale, ku...

Drita Jakupi është nëna e Leartës, rejës së Shyhretes.

Të dyja ato janë shumë të njohur tashmë për publikun, shkruan ORAvip.

Ato janë mjaftë aktive në rrjetet sociale, ku bëjnë postime nga më të ndryshmet.

E pak minuta më parë ajo publikoi disa pamje në të cilat shihen Learta dhe Neca duke vallëzuar së bashku.

Temat
Fun

Të afërta