Deshi ta testoj veturën e re, përplas McLarenin që i kushtoi 200 mijë funte (Video)

Sapo kishte blerë një McLaren me vlerë 200 mijë funte e tentoi t’ua tregonte shokëve përmes një testi shpejtësie, por shumë shpejt u pendua. Pamjet e regjistruara prej shokëve...

Sapo kishte blerë një McLaren me vlerë 200 mijë funte e tentoi t’ua tregonte shokëve përmes një testi shpejtësie, por shumë shpejt u pendua.

Pamjet e regjistruara prej shokëve të tij, që kanë përfunduar “online”, tregojnë të vetëquajturin pilot të përgatitej për të ngarë mjetin e tij “720S” në një rrugë qyteti, përpara se të lëshonte frenat e dorës dhe ta shihte veten e makinën të përplasur me automjete të tjera të parkuara në anë të rrugës.

Shumë shpejt e kuptoi fare qartë se superfuqia e atij mjeti ishte e pamundur të menaxhohej në duart e këmbët e tij.

Ai u përplas me një Audi R8. Në fakt, përgatitjet ishin bërë për një super “show”, pasi shoferi kishte vendosur edhe kamera brenda automjetit, pamjet e së cilës u bënë gjithashtu publike. /tch/

Temat
Fun

Të afërta