Alketa Vejsiu thotë publikisht fjalët më befasuese për Valbona Selimllarin

​Moderatorja Alketa Vejsiu ka befasuar me fjalët e saj dedikuar një nga femrave më të bukura shqiptare. Prezantimi i librit të Timo Fllokos ka bërë bashkë emra të rëndësishëm...

​Moderatorja Alketa Vejsiu ka befasuar me fjalët e saj dedikuar një nga femrave më të bukura shqiptare.

Prezantimi i librit të Timo Fllokos ka bërë bashkë emra të rëndësishëm të artit dhe skenës.

E pranishme në këtë natë kulturori ishte dhe Misi Valbona Selimllari me gjtihë magjinë e saj femërore.‘Ja ka marrë gjithë dritën yjeve’ ka shkruar Alketa Vejsiu në publikimin e saj.

Alketa dhe Valbona dy ‘aleata’ të pandara nuk mund të mungonin në këtë event të rëdësishëm për Timo Fllokon.

Temat
Showbiz

Të afërta