Maloku: O President, ecë me kohën!

shkruan: Fadil Maloku, sociolog

shkruan: Fadil Maloku, sociolog

Shtetësia, sovraniteti dhe demokracia nuk ndërtohen me folklorizëm dhe ikonografi deklarative, si sot që bëre në Koshare…, por, me konsolidimin e institucioneve, transparencën dhe llogaridhënien e asaj çka punoni, dhe si punoni.

Ndryshe, prononcimi i Juaj me këto terma arkaike, mundet shlirë nga oponenca publike, të shquhet edhe si abuzim publik!?

Temat
LajmeVend

Të afërta