Zbuloni se si ky çift së bashku kanë humbur pothuajse 180 kilogramë në 2 vjet.

Këtu janë këshillat e tyre për të tjerët të interesuar në humbjen e peshës: 1. Bëni këmbime të shëndetshme. Sa herë që mundeni, zëvëndësoni ushqime si pica me ato...

Këtu janë këshillat e tyre për të tjerët të interesuar në humbjen e peshës:

1. Bëni këmbime të shëndetshme.
Sa herë që mundeni, zëvëndësoni ushqime si pica me ato më të shëndetshmet. Nëse ata duan pulë me parmixhanë, ata mund bëjnë patëllxhan. Ose ata do të bëjnë pica duke përdorur një pite të hollë përfundojë në vend të brumit të picës.

2. Ndonjëherë, mund të bëni gabime.
Ka ditë edhe mund ta shkelni dietën në një fundjavë psh. por të hënën, duhet të kthehemi në rrugën e duhur.

3. Duhet kohë.
Është një udhëtim dhe jo një sprint dhe kërkon shumë më tepër kohë se çdokush parashikon. Ju nuk do të shihni rezultatet gjatë natës. Mos lejoni që t’ju dekurajojë, .

4. Gjeni se çfarë funksionon për ju.
Dieta e lartë me proteinat dhe me pak karbohidrate funksionon për shumë njerëz.
Duke parë rezultatet mund të motivoheni.

5. Mos rrini në rutinë.
Kur shikoni psh që kardio nuk po e transformon trupin si doni ju shtoni pak peshë. Mësoni çdo ditë, duke u përpjekur për gjëra të reja.

Temat
Fun

Të afërta