Sinan Hoxha vuan dhe kërkon falje (Foto)

Këngëtari Sinan Hoxha nuk ka ndryshuar vetëm në pamje, por edhe në përmbajtje muzikore. Ai, më nuk i këndon dashurisë së dështuar dhe nuk e rrudh fytyrën nëpër klipe, shkruan “Kosovarja”.

Epo, Sinani i ka punët në rregull tani dhe s’ka pse ti këndoj dhimbjes e vuajtjes. Fundja, kush është më rehat se ai.

Ne, megjithatë e kujtojmë kohën e shkuar, këngën me titull “Më fal”, ku këngëtari shihej i përvuajtur dhe kërkonte me ngulm falje.

Vërtet ndryshe asaj kohe Sinan Hoxha

Temat
Showbiz

Të afërta