Çfarë deshi të thotë Teuta Krasniqi me këtë fotografi ? (Foto)

Në llogarinë e saj, ajo ka hedhur një thënie e cila shpjegon lumturinë, e cila në njëfarë forme tregon edhe pak a shumë për gjendjen emocionale, shkruan revista Kosovarja.

Përmes këtij postimi, Teuta ka dashur të shpërndajë një mesazh se si duhet gjithmonë të jemi në kërkim të lumturisë.

Është paska e habitshme, me që Teuta si nënë dhe bashkëshorte është shumë e lumtur, e kjo shihet nëpër fotografi të ndryshme, por kjo thënie duket se ka një prapavijë.

A është Teuta vërtetë e lumtur ?

Temat
Showbiz

Të afërta