Thaçi jep lajm të madh për Ramush Haradinaj

Presidenti Hashim Thaçi thotë se mandatin për formimin e Qeverisë së Kosovës e ka vetëm fituesi i zgjedhjeve të 11 qershorit.

‘Sa i përket mandatarit mendoj se gjithçka është e qartë. Fituesi është ai i cili lëviz drejt formimit të Qeverisë së Kosovës. Them me përgjegjësi të plotë se do të respektohet në tërësi vendimi i Gjykatës Kushtetuese i vitit 2014 që gjithçka të bën të qartë sa i përket se fituesi e themelon Qeverinë natyrisht duke krijuar numrat e nevojshëm’, tha Thaçi për televizionin publik.

Tha se ky vendim i Gjykatës nuk lë vend për interpretime politike dhe se ai do e zbatojë këtë vendim.


H.Thaci by GazetaExpresscom

Temat
LajmeVend

Të afërta