E mahnitshme: Shihni si montohet një makinë “Mercedez Benz” (Video)

E mahnitshme: Shihni si montohet një makinë “Mercedez Benz” (Video)

Njëra prej kompanive më të mëdha në botë të prodhimit të “Mercedes Benz” me anë të një video ka treguar se si prodhohet dhe montohet me anë të një video një makinë e këtij tipi.

Tip i makinës në fjalë gjatë prodhimit është Mercedes S – Class.

Për më shumë shikojeni videon.

http://dai.ly/x55ohk9

Temat
Teknologji

Të afërta