Elvana Gjata shpenzime të ‘çmendura’ për ditëlindje me djalin e pasur nga Tirana

Këngëtarja Elvana Gjata më datë 3 shkurt festoi 30 vjetorin e saj të lindjes që përkon me një fillim të ri në jetën e këngëtares pas prishjes së raportit me Flori Mumajesin.

Miq të afërt me këngëtaren tregojnë se ajo po i kushton vëmendje biznesit
të saj të fustaneve “Altar”, ndërsa bën shpenzime marramendëse e udhëtime pafund me të dashurin e ri që siç shkruan Panorama Plus, është një nga djemtë më të pasur të Tiranës.

Elvana e ka festuar 30 vjetorin si në përrala dhe në fshehtësi të plotë krah të dashurit të ri ndërsa thuajse çdo fundjavë udhëton jashtë duke jetuar në privatësi të plotë momentet e saj që pas shkëputjes nga “Threedots-at”.

Temat
Showbiz

Të afërta