Ka qenë e shurdhër që nga mosha dy vjeçare, shikoni reagimin e saj kur dëgjon për herë të parë (Video)

Kjo femër ka qenë e shurdhër që nga mosha dy vjeçare.

Pas një kirurgjie veshi, ajo është në gjendje të dëgjojë burrin e saj për herë të parë teksa flet.

Kur doktoresha e pyet se a është duke e dëgjuar, ajo përgjigjet pozitivisht. Pastaj, i kërkon edhe burrit të quajtur Xhejms që t’i flasë bashkëshortes Kora.

“Si tingëllon zëri im?” – thotë Xhejms ndërkaq Kora fillon të qesh dhe i thotë që është i lartë.

E pyetur se çfarë mendon në lidhje me këtë, ajo thotë se është e mrekullueshme, teksa mban fytyrën me duar duke qarë nga gëzimi.

Temat
Fun

Të afërta