Hipnotizohet futbollisti, zgjohet dhe shënon super gol (VIDEO)

Christian Bermudez u hipnotizua gjatë stërvitjes me ekipin meksikan Jaguares de Chiapas kurse pasi u zgjua realizoi një super gol nga goditja e lirë....

Christian Bermudez u hipnotizua gjatë stërvitjes me ekipin meksikan Jaguares de Chiapas kurse pasi u zgjua realizoi një super gol nga goditja e lirë.

Temat
BotëSport

Të afërta