I pastrehu i zhveshur po ngrihej nga të ftohtit, i riu ia falë gjitha rrobat që i kishte veshur (Video)

Një vogëlush i zhveshur i cili po dridhej në tokë nga të ftohtit, nuk i kishte bërë përshtypje pothuajse askujt që po kalonte pranë tij.

Por për fat të mirë një i ri po mendonte ndryshe nga shumica, pasi që pa u menduar dy herë zhveshi maicën e vet dhe ia dhuron të pastrehut, transmeton Telegrafi.

Por mirësia e tij nuk përfundoi me kaq, pasi i dhuroi edhe një shumë të hollave dhe në momentet e fundit i zhvesh edhe pantallonat, për tu larguar vetëm me të brendshme.

Temat
Fun

Të afërta