Ja si duket Asu në jetën e përditshme (Foto)

Një vajzë e bukur dhe me stil.

Këto tipare e karakterizojnë aktoren Asu në filmin e njohur ‘Kara Sevda’

Përveç kësaj aktorja Melisa Pamuk e njohur si Asu edhe në jetën e saj të përditshme mbanë këtë stil kaq të veçantë.

Melisa përveç që është aktore ajo edhe në vitin 2011 ishte zgjedhur Miss.

Temat
Showbiz

Të afërta