Për këtë arsye kjo foto po shpërndahet në të gjitha rrjetet (Foto)

Kjo foto ka marrë qindra mijëra klikime dhe shpërndarje në rrjet.

Një çift i sapomartuar po kryente albumin e martesës.

Ata kishin shkuar në Plazhin Baker në San Francisco për të shkrepur disa foto.

Por një femër nudiste që po lahej u shkatërroi foton.

Plazhi Baker është ndër vendet më të fotografuara në Kaliforni.

d2-180_1479221557-5533975

d1-185_1479221555-5978888

Temat
Fun

Të afërta