Në të gjithë Kosovën ndizen qirinj për Astrit Deharin (Foto)

Qytetarë dhe aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje kanë bërë homazhe dhe ndezur qirinj në disa qendra të qyteteve të Kosovës për aktivistin Astrit Dehari i cili ka vdekur të shtunën në qendrën e paraburgimit në Prizren.

Gazeta Express sjell fotografi nga ndezja e qirinjve në qendrat e qyteteve: Ferizaj, Gjilan dhe Prizren.

14962228-1606385453000014-948887189-n_1478537594-6886133

14971293-1606385503000009-862143840-n_1478537592-7010495

14962455-10207634774043434-2125778158-n_1478537591-3996173

14962311-1606385526333340-349147747-n_1478537589-6042784

14958453-10207634842405143-1990517131-n_1478537587-3384013

14997025-10207634773323416-118036326-n_1478537586-5444399

14958469-1606385429666683-789605249-n_1478537584-4831876

14958478-1606385556333337-1680217524-n_1478537583-2447015

14961562-1606385606333332-575420154-n_1478537579-9927263

14996505-10207805159583346-352275070-n_1478537578-2583751

Temat
Vend

Të afërta