Mercedes AMG mblidhet për portretin familjar (Video)

Kaq shumë modele AMG në një vend nuk janë parë ndonjëherë. Për të festuar zgjerimin e familjes, AMG ka prezantuar të gjitha modelet e saj në një vend. Në...

Kaq shumë modele AMG në një vend nuk janë parë ndonjëherë.

Për të festuar zgjerimin e familjes, AMG ka prezantuar të gjitha modelet e saj në një vend. Në një depo të braktisur ata kanë realizuar një video, në të cilën shihen modelet C63, G63, AMG GT, SL63, A45, G65, GLE63, GLE63 S dhe GLE43.

Brenda në depo vijnë vetura me performancë të ndryshme, duke u mbledhur në fund të gjitha bashkë për autoportretin më të mirë deri sot.

Temat
Teknologji

Të afërta