Suzana, nëna e Argjentina Ramosajt e harron veten (Foto)

Edhe epiteti i gjyshes, sa po e zbukuron. Jo vetëm në foto, ajo prezantohet jashtëzakonshëm.

Është fotografe dhe dizajnere e dalluar, e njohur, por dhe performanca e saj e veçantë tërheqë vëmendjen jo vetëm të mediave, për Suzana Mushkolajn.

Dihet se, Suzana, ka një vajzë, tashmë ajo me emër të njohur dhe të dashur në skenën tonë muzikore. Është ajo Argjentina Ramosaj, e cila nënës saj ia solli në jetë nipin, Noah.

Suzana, sikur paksa e harron veten duke u marrë me Noah-n dhe duke bërë fotografi, të cilat po ua sjellim disa, që flasin, se sa është e dhënë ajo pas nipit të saj, me të cilin e gjen lumturinë më të madhe të jetës

14691134-1207197026003088-2439419285386845723-n

13775366-1134765123246279-1632906912235206731-n

13912613-1148081408581317-5009730805320562290-n

14358998-1180022858720505-488951744877936096-n

14100372-1156814071041384-8919920361150451392-n

14089022-1165842870138504-7432747432784668216-n

13709906-1139305452792246-2134988804374958873-n

Temat
Showbiz

Të afërta