Nuk do ta besoni çfarë profesioni të dytë ka Vedat Bajrami (Foto)

Aktori i njohur Vedat Bajrami, përveç aktrimit ai merret edhe me sport.

Bajrami, pa dyshim që është njëri nga aktorët më të preferuar nga shqiptarët,

“Liki” përveç punës si aktor që bën, ai tash e disa kohë është futur edhe në industrinë e futbollit, saktësisht në manxhimin e lojtarëve,

Bajrami së fundmi ka sjellur dy lojtarë nga Amerika Latine tek skuadra e futbollit “Drita” nga Gjilani,

një gjë është e sigurt nëse Vedati tregohet i suksesshëm në menxhimin e futbollistëve siç është i suksesshëm në aktrim.

Pa dyshim që ai do të bëhet një nga menaxhëret më të suksesshëm shqiptar dhe jo vetëm.

Temat
Showbiz

Të afërta