Nora në krahët e Robertit, por shikoni çfarë ka bërë (Foto)

Nuk la njeri pa folur për jetën private të Norës.

Kohëve të fundit ajo nuk është komentuar për muzikën që kultivon ajo, sa është folur për marrëdhënien me Robertin se janë ndarë ose janë bashkë.

Ata vendosen të mos flasin, kështu, duke mos shuar kureshtjen e njerëzve.

Ata vendosen si duket më në fund të shfaqen së bashku, kështu, duke ju treguar të gjithëve se ata janë të lumtur së bashku.

Jemi mësuar ta shohim Norën elegante dhe të bukur, por si duket efektet e rrjetit social “snapchat” nuk e bëjnë dhe aq të bukur.

Në fotografinë e postuar shihet Nora së bashku me Robertin, por ajo çka mbetet për t`u dëshpëruar është gjendja jo e mirë e Norës në këtë fotografi.

Për më shumë ju mbetet juve ta vlerësoni pamjen e Norës.

r_1476877696-3787085

rr_1476877702-9159031

Temat
Showbiz

Të afërta