Këto janë figurat publike që kanë ndarë me publikun të dhënat personale nga pasaportat e tyre (Foto)

Shumë prej fytyrave tona të njohura publike janë të rezervuar para publikut dhe nuk pëlqejnë të prononcohen për jetën private, por ka edhe nga ata që nuk kursehen për asgjë para publikut, dhe janë të hapur për çdo gjë.

Ndoshta nuk e keni ditur por për disa prej tyre mund të gjenden edhe të dhënat personale në Internet, kjo për arsye se ata nuk kanë hezituar që t’i ndajnë me publikun këto gjëra në rrjetet sociale.

Në disa raste të dhënat personale i janë publikuar edhe pa dëshirën e tyre, dhe kjo ka ndodhur në raste keqpërdorimi, kur pasaportat e tyre janë publikuar pa konfirmimin e tyre.

Në vazhdim ju sjellë disa prej personazheve të njohura publike, që kanë ndarë me publikun përmes rrjeteve sociale, të dhënat e tyre personale të pasaportës

getoar-selimi

bes-kallaku1

bleona-dilomatike

de-biasi

visar-shala1

rozana-plot

linda1

Temat
Showbiz

Të afërta