KEDS: Ja cilat zona do mbesin pa rrymë nesër

KEDS me anë të një komunikatë për media ka njoftuar zonat ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nesër.
Prishtinë

1.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Besi do të ketë shkyçen:

· Dalja 10 kV Lluzhani (10013011) nga ora 12:00 deri ne orën 16:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Barileva pjesërisht, Vranidolli, Lupçi, Tenezhdolli dhe një pjesë e fshatit Besii

2.

Më 20.10.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J11 Kodra e Trimave 11(13000005) ora 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë).

3.

Më 20.10.2016 në NS 220/35//10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Ballovci (14000008) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Dalja 10 kV Llausha (14000013) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja III, Lagja “Tjegullore e Vjetër”, Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Klladernica, Turiqeci, Kopiliqi i Ulët, Açareva, Buroja, Vojniku dhe Izbica.

4.

Më 20.10.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do te shkyçet:

· Dalja 10 kV Orllani (14015002) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci,Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti,

5.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (15018003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Hekurudhës, ndërtesat e reja, pjesa mbrapa Policisë, rr. Fehmi Lladrovci (një pjese),rr. Pajazit Islami (një pjesë).

· Dalja 10 kV Albana (15018008) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Mesbardhi I, TS Mesbardhi II, TS Bardh i Vogël, TS Albana e Vogël, TS Sllatine e Vogël II, TS Albana e Madhe te Shaljanët, TS FSK-ja.
6.

Më 20.10.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Orllati (16021005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterku, Llukovci.

7.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Llapushniku (16023003) prej ores 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: LLapushniku, Orllati (Bytyqët), Vuqaku, Negrovci, Divlaku, Xhurgjica, Morina e Ulët.

· Dalja 10 kV Komorani (16023007) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Komorani me lagjet(Koperativa, lagjja re, Qendra, Shkolla, Cakit, Vilakët, Berishët, Mulakët, Ibriqet, Zogat, Bashota, Zabeli i Lartë, Mulliri, Ujësjellësi rajonal, Ibriqet e reja, Bajram Thaqi Vukovc, (Bes-Company”), fshati Llapushnik Qerkin Gashi,”Sharri “Afrim A.Hyseni”.

8.

Më 20.10.2016 në NS 110/35/10kV Palaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Palaj ( 18024001) prej orës 08:00 deri ne orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci,TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetini-Xhemnicët, konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Prizren

1.

Më 20.10.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Rahoveci ( 30000015) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

2.

Më 20.10.2016 në NS 35/10kV Zhuri do të shkyçet:

· Dalja 10kV Zhuri (30035003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vërmicë, Shkozë, Planejë, Milaj, Gorozhupë, Dobrushtë, Dogana në Vërmicë, afariste: Gurthyesi “Vëllezërit e Bashkuar”, Gurthyesi “EthemTrade”,Gurthyesi “RenelualTahiri”, Restorant “Vërmica”, Restoranit “Gurra”, Restorant “Universi”.

· Dalja 10 kV Poslishta (30035006) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kobaj I, Kobaj II, Vlashna, Poslishti I, Poslishti II, Fanaj, Gurthyesi Renelual Tahiri.

3.

Më 20.10.2016 në NS 35/10kV Dragashido të shkyçet:

Dalja 10 kV Bellobradi (30036008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sarrit, afariste: ILVA” Buqe.

4.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Velezha (31000030) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparci, Novaku, Velezha, Sërbicë e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, firma Vesel Rexhaj, fabrika e lëngjeve Novak,
5.

Më 20.10.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Mushtishti (32000002) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Sopija III, Dubrava, Bukoshi, Vraniqi, Mushtishti dhe Shkolla Fillore.

· Dalja 10 kV Budakova (32000008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reçani, Reqani I, Dragaqina, Qadraku , Pompat e Ujit Mohla, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova.

· Dalja 10 kV Studenqani (32000018) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reshtan, Studençan, Doberdelan, Samadraxhë, Peqani i Vogël; afariste: Motel Illyria, Gurthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Pompat e Ujit: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Ferizaj

1.

Më 20.10.2016 në NS 110/35/10kV Bibaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (40000002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sojeva, Merosala, Dardania, Zllatari.

2.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004) nga ora 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Doganaj, Zaskoku, Pleshina, Doganaj, Dubrava.

· Dalja 10 kV Varoshi (40042005) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Komogllava, Rakaj dhe Gërlica.

3.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fshatrat-Voskopoja (40043001) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Bob (një pjesë), Trupajë, Kovaçec, Nikaj, Malzez, Provolë, Dubravë, Vataj e Epërme.

4.

Më 20.10.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Banulla(41000012) nga ora 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllogovci dhe Banulla.

5.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 KV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shtime (41046003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtimja, Godanci, Lagjja e Pajtimit, Viva Freshi.

6.

Më 20.10.2016 ne NS 35/10 kV Magure (Vrellë) do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Drenica (41048001) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mirenë, Leletiq, Baincë, Shalë, Krojmir, Pjetershticë, Dugë, Karaqicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

7.

Më 21.10.2016 në NS 110/35/10kV Bibaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (40000002) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sojeva, Merosala, Dardania dhe Zllatari.

Arsyeja e shkyçjes: dislokim i përhershëm rrjetit 10kV në km 210+302.00. Dislokim bëhet për nevojat e Bektell Enkës për Autostradën Prishtinë-Shkup.

8.

Më 20.10.2016 ne NS 35/10 kV Magure (Vrellë) do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Harilaqi (41048003) nga ora 12:30 – 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorit 160kVA me 250kVA) për arsye të mbingarkesës.

9.

Më 20.10.2016 ne NS 35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Koka Kolla (41047004) nga ora 08:00 – 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koka kolla.

Arsyeja e shkyçjes: shtimi i vajit në ndërprerësin e fuqisë në kthinën e Koka-Kollës.

10.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Kosovatransi(40041004) prej orës 09:00 deri në ora 10:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK-së etj.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të puneve të planifikuara.

11.

Më 20.10.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Konjuhi (41000004) nga ora 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Konjuhi, një piesë e Lipjanit, Banulla (një pjesë), Shkolla Mehmet Akif, konsumatorët komercialë.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të puneve të planifikuara.

Pejë
1.
Më 20.10.2016 në NS 35/10kV Peja2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Rugova (50051006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allagës, Llotova, Pepaj, Koshutani, Shkreli, Dugaiva, Boge, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta, Guri i Kuq, Drelaj, Unior Aqua Drelaj, Drelaj, Fabrika e djathit, Malaj dhe Shtupeqi i Vogël.

2.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Kastrati ( 51000007) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

· Dalja 10 kV Zahaqi (51000010) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponija, Ramuni një pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

3.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Gllareva(52000009) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla.

4.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Isniqi (53000008) prej orës 08:00 der në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshati Isniq: Ahmetgjekajt, Tishukajt, Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj.Tahirsylaj, Rexhametaj, Osmanajt

5.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Istog (Burimi) do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Onix ( 54000003) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tomoci, Banja Onix, Dubrava, Dobrusha, Caralluka, Lubova, Banja, Baica, Orrobërda, Kaliqani dhe Kamenica.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

6.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Gremniku (520000011) prej orës 11:00 deri në 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm.

7.

Më 20.10.2016 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Vitomirica (50000010) prej orës 09:00 – 12:00 dhe nga ora 15:00 – 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjeja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja e shkyçjes: punime sipas projektit lot 11 Peja.

8.

Më 20,21 dhe 22.10.2016 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Agrokosova (50000007) prej orës 07:00 -11:00 dhe prej orës 14:00 – 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e bukës, rruga e Hekurudhes, Agrokosova, Elkosi Te Çekët, Motohia Remont, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi,Tyrbeja.

· Dalja 10 kV Instituti II (50000001) prej orës 07:00 -11:00 dhe prej orës 14:00 – 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Fidanishte, Banesat e Ferrolitit, Instituti II dhe Standardi.

Arsyeja e shkyçjes: punime të planifikuara nga KOSTT-i.

Gjilan

1.

Më 20.10.2016 në NS 35/10kV Gjilan IV do të këtë shkyçet:

· Dalja 10kV Bregu i Thate(60063011) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohes sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Elevia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti, Mretnesha Teutë.

2.

Më 20.10.2016 në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Koretini (62000017) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretin, Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domoroc, Pompa, Hodonoc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni, Ujësjellësi Korinjan.

3.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J22 Urbane (63000022) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Te Selami Hallaqi, TS Dardania, Tregu Dardania.

Arsyeja: revizion i daljeve 10 kV.

4.

Më 20.10.2016 në NS 110/35/10 kV Vitia do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Stublla (61067001) prej orës 10:00 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, Gurthyesi Misini, Gurthyesi Bentakosi I Ri, Gurthyesi Mogillte, fabrika e Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja e shkyçjes: pastrimi I trasesë.

Mitrovicë

1.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Shupkovci do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Kqiqi (71074002) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci. Kqiqi i Vogël dhe i Madh.

2.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Koshtova (71075005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koshtova.

3.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Qytet dhe Fshatra (73000003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Deberlluke 1, Deberlluke 2, Srekonica 1, Srekonica 2, Pasoma, Bajskë, Sllatinë.

4.

Më 20.10.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Qirezi (74000004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Polac, Krushefc, Dashefc, Qirez, Baksi, Kozhicë,Rellofc, Kraz Mirofci, Likoshani, Gradicë, Krasaliq dhe Godanc.

Dalja 10 kV Runiku (74000005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Runiku, Qubreli, Qitaku, Banja, Surigana, Pemishtja, Lesina, Radisheva, një pjesë e Klinës dhe Vitaku.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Gjakovë

1.

Më 20.10.2016 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr.5 (80080013) prej orës 12:00 -16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet: Çabrat, Hanges dhe Gerçar.

2.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Xërxa do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Ratkoci (82081006) prej orës 12:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Xërxa e Epërme, Gexhë, Radosti dhe Ratkoci.

3.

Më 20.10.2016 në NS 35/10 kV Malishevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Carralluka (82082001) prej orës 12:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Caralluka, Drenoci, Vërmica e Malishevës, Skarashniku dhe Tërpeza e Ulët.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

Temat
LajmeVend

Të afërta